Hlavní obsah

Odvážné fotky od ní nečekejte. Kuzněcovová by raději selfie s Putinem

Kvůli operovanému zápěstí musí vynechat lednové Australian Open. Světlana Kuzněcovová zatím netuší, kdy bude zase moci začít trénovat, a tak má nyní čas na rozhovory. Co říká dvaatřicetiletá tenistka na lechtivé fotografie svých kolegyň? Kterou hráčku považuje za podivnou?

Foto: Profimedia.cz

Světlana Kuzněcovová.

Článek

Nahá Caroline Wozniacká, nebo Eugenie Bouchardová. Tenistky se čím dál tím častěji odhalují pro magazíny. Jako poslední se nedávno svými odvážnými fotografiemi pochlubila Elina Svitolinová. Přidají se k nim i další? „Jsme každá úplně jiná. U mě tyhle ambice rozhodně nečekejte,“ řekla v rozhovoru na webu Sport Express Světlana Kuzněcovová.

„Některé hráčky se chtějí stát celebritami se vším všudy,“ dodala dvaatřicetiletá tenistka, pro kterou by byla mnohem zajímavější fotografie s ruským prezidentem. „Chtěla bych selfie s Vladimírem Putinem,“ přiznala dvojnásobná grandslamová vítězka. „Nikdy jsem se s ním nesetkala. Asi bych mu řekla, že bych v budoucnu chtěla podporovat a rozvíjet tenis,“ prozradila dál.

Dvanáctá hráčka světa se také rozpovídala, o tom, která z hráček je nejpodivnější. „Například to byla Marion Bartoliová. Ta všude cestovala se svým otcem. Byl to doktor, ale dělal jí kouče. Jejich tréninky byly ty nejdivnější, jaké jsem kdy viděla,“ prohlásila trojnásobná vítězka Fed Cupu.

„Přivazoval ji k plotu jako koně, balil jí kolena do ledu a pokládal něco pod nohy, ani nevím, co to přesně bylo. Hrát tenis jsem je neviděla. Jen jí házel míče a ona pro ně musela různými směry běhat,“ zavzpomínala Kuzněcovová, podle které by se hráčky nejvíce chtěly podobat Marii Šarapovové.

Rodačka z Petrohradu se nyní na nějakou dobu musí obejít bez tenisu. V listopadu podstoupila operaci bolavého levého zápěstí, zranění se však ukázalo jako komplikovanější a lékaři ještě nevědí, kdy bude moci zkušená Ruska začít s tréninkem. Zrušit už musela účast na Hopmanově poháru i Australian Open.

Reklama