Hlavní obsah

Kvitová před Fed Cupem zaválela. Její kousky sklízí obdiv

Praha

Když zrovna netrénují na kurtu, rozhodně se nenudí a vymýšlejí nejrůznější zábavu. První kolo Fed Cupu odstartuje v Praze tuto sobotu a hráčky České republiky i Švýcarska jsou před začátkem dobře naladěny. Zatímco Petra Kvitová se pochlubila svým fotbalovým uměním, Švýcarky předváděly zimní sporty a jejich kapitán je měl uhodnout.

Dají 100? Kvitová v roli fotbalistkyVideo: Czech Fed Cup Team, Facebook

 
Článek

Je nejen skvělou tenistkou, ale i šikovnou fotbalistkou. Už na podzim se Petra Kvitová pochlubila videem, jak spolu s kondičním trenérem Davidem Vydrou v bazénu udělali celkem třiapadesát hlaviček. Teď si sedmadvacetiletá tenistka fotbalovými kousky zpestřila i přípravu na víkendový Fed Cup.

Spolu s Vydrou a koučem Jiřím Vaňkem se rozhodli, že se pokusí přihrát si míč ve vzduchu pomocí nožiček a hlaviček stokrát. Povedlo se! Dokonce podle jejich počtu bylo dotyků s míčem sto osm. Video má na sociálních sítích velký ohlas a mnoho fanoušků dvojnásobnou grandslamovou vítězku chválí, jak jí to s fotbalovým míčem jde.

Legraci si užívají i soupeřky Češek Švýcarky. Ty si zahrály hru se svým nehrajícím kapitánem Heinzem Günthardtem. Ten si na čelo přiložil papírek s nápisem nějakého zimního sportu. Jeho svěřenkyně Timea Bacsinszká, Belinda Bencicová, Viktorija Golubicová a Jil Teichmannová pak měly tuto disciplínu předvést a Günthardt ji měl uhodnout.

Ve čtvrtek večer pak oba týmy vyrazily na tradiční banket. Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Karolína Plíšková a Barbora Strýcová tentokrát oblékly černé společenské šaty. V pátek v poledne pak na hráčky čeká losování. Koho nehrající kapitán Petr Pála nominoval na dvouhru a koho na čtyřhru, ale zatím nechtěl prozradit.

Reklama

Související témata: