Hlavní obsah

Hokejisté Slavie si přestali věřit

PRAHA

Čtyři góly obdržené během třinácti minut poslední třetiny pátečního zápasu s Libercem nejen připravily Slavii porážku 4:5, ale podepsaly se i na psychice mužstva, které ztratilo veškerou sebedůvěru a v neděli doma nestačilo ani na Vsetín.

Článek

"Jako bychom zapomněli hrát hokej. Jsme děsně dole, na celý tým padla deka. Děláme školácké chyby a přestali jsme si věřit . Je to vyloženě o psychice, spadli jsme až na dno a pomoci si můžeme jen sami," říká obránce Petr Kadlec při smutném pohledu na tabulku.

Sestava 8. kola O2 extraligy podle Sport.cz
Salfický (Sparta) - A. Novotný (Pardubice-3), Bičánek (Znojmo) - P. Sýkora (Pardubice), J. Hlinka (Sparta), Benda (Litvínov).
Číslo v závorce označuje, kolikrát byl hráč vybrán do sestavy kola.

Vsetín cítil proti utrápené Slavii šanci na první letošní zisk bodů z cizího ledu. "V úvodu nás podržely Šteflovy zásahy, a když jsme pak vedli, museli domácí už chodit do plných. Při našem zodpovědném systému bránění ztráceli trpělivost, puk jim přeskakoval hokejky, z jejich hry byla patrná krize," říkal autor vítězné branky a nejstarší hráč soutěže, už 42letý útočník Roman Stantien.

Reklama

Související témata: