Hlavní obsah

Davídek si v radosti zapomněl vzít puk na památku

VSETÍN

Nespecifikovanou částku a prase bude stát vsetínského hokejového útočníka Martina Davídka premiérová trefa v extralize. Teprve dvacetiletý útočník se přesně trefil ve svém 12. zápase v nejvyšší soutěži a jeho gól rozhodl o úterním vítězství Vsetína ve valašském derby nad Zlínem 4:3. Při velké radosti si zapomněl Davídek vzít puk na památku.

Článek

"Mou radost umocňuje fakt, že to bylo proti Zlínu," netajil se Davídek v rozhovoru s novináři. "Puk se ke mně šťastně dostal a já se pak pouze snažil vystřelit na bránu. Měl jsem hodně štěstí," přiznal vsetínský útočník. V kabině se pak hned od pokladníka dozvěděl, kolik jej bude premiérová trefa stát.

"Vedle vysoké finanční částky budu muset donést do kabiny upečené prase. Zápisné však rád zaplatím," dušoval se mladík. Mrzelo jej pouze, že si s sebou neodnesl puk, se kterým dosáhl premiérové branky. "Byl jsem ze všeho tak překvapený a plný emocí, že jsem si pro něj zapomněl zajet. Bohužel, ani nikdo ze spoluhráčů mi jej nepřivezl," posteskl si jinak šťastný Davídek.

Reklama

Související témata: