Hlavní obsah

Skalná - Baník Královské Poříčí B 1:4Sláva ve Skalné skončila porážkou domácích, nepomohl ani návrat velkého Nedvěda

jsv,likSport.cz
Aktualizováno

Ani majitel Zlatého míče nedokázal obrátit skóre. Pavel Nedvěd nastoupil v dresu mateřské Skalné k utkání I. B třídy Karlovarského kraje proti rezervnímu týmu Baníku Královské Poříčí. Slavný odchovanec, který zde hrál naposledy za žáky, naskočil do utkání i se svým synem v základní sestavě. Ani jeden se gólově neprosadil a domácí prohráli 1:4.

Pavel Nedvěd nastoupil za Skalnou. Spolu s ním je v základní sestavě syn PavelVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Velká sláva, davy fanoušků, kteří si užili hodně gólů, ale většinu v domácí síti. Hosté vedli už po dvaadvaceti minutách 3:1. Druhý poločas vyhráli také hosté - 1:0, což samozřejmě nemohlo na zvrat nestačit a Skalná prohrála 1:4. Nedvědové gól nevstřelili, jen si každý připsal žlutou kartu.

Pětačtyřicetiletý legendární záložník sice bohatou a úspěšnou kariéru před devíti lety ukončil, v sobotu odpoledne však znovu obul kopačky a zahrál si soutěžní zápas za klub, kde se učil fotbalovou abecedu.

Někdejšímu středopolaři Dukly, Sparty, římského Lazia nebo Juventusu Turín, v němž momentálně zastává funkci viceprezidenta, se zároveň splnil sen, když si zahrál v jednom dresu se svým osmnáctiletým synem Pavlem, který si už za Skalnou v minulosti zahrál a dvakrát skóroval.

24. kolo I. B třídy Karlovarského kraje
Skalná - Baník K. Poříčí "B" 1:4
Branky: 20. Holý - 8. Dubaj, 14. Drobný, 22. Bureš, 63. Tuschinovschi

Reklama

Související témata: