Hlavní obsah

Další zvrat! Hvězdný McGregor letos zápasit nebude

das

Boxerský charitativní zápas mezi Conorem McGregorem a jeho imitátorem Al Foranem se ani na druhý pokus neuskuteční. Zápas byl původně v plánu již v září, avšak kvůli zdravotním omezením na straně McGregora byl přesunut na prosinec letošního roku, což se rovněž nesetkalo s úspěchem. Třetím termínem je tak březen příštího roku.

Foto: Zuffa LLC via Getty Images

Conor McGregor naposledy zápasil v červenci letošního roku.

Článek

Boxerská akce už potřetí poznala změnu termínu. Po neúspěšném pokusu zorganizovat akci již v září, přišlo náhradní datum v podobě prosince letošního roku, bitva se ale ani na konci roku 2021 neuskuteční. Oba soupeři tak budou mít na přípravu delší čas, neboť je ve hře březen nadcházejícího roku. O této změně informoval imitátor Al Foran.

„Kvůli časovým omezením byl charitativní souboj s Conorem McGregorem odložen na březen. Uvidíme se v březnu, Conore," znělo na Twitteru Al Forana, který je známý tím, že napodobuje bývalého šampiona UFC.

Nebude se ale jednat o ledajaký boxerský zápas. Ten totiž proběhne na invalidním vozíčku a výtěžek poputuje na pomoc Irské asociaci vozíčkářů.

McGregor v současné době pokračuje v rekonvalenscenci své zlomené nohy, což ještě nějaký ten měsíc potrvá. Ir ovšem v předchozích týdnech obdržel oficiální zelenou od lékařů k návratu do tréninku, což okamžitě zdokumentoval na své sociální sítě. V trénincích je ale zatím hodně omezen. Věnovat se může pouze boxování, až v nadcházejících týdnech bude moci zařadit kopání, grappling a běh.

Reklama

Související témata: