Hlavní obsah

Krušné chvíle během živého vstupu! Reportér České televize ustál nečekaný polibek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mistrovství světa v cyklokrosu v nizozemském Hoogerheide bylo bohaté nejen na skvělé výkony samotných závodníků, ale i reportérů. Ti měli při svých živých vstupech co dělat, aby překřičeli hlasité fanoušky, kterých na šampionát mělo v neděli odhadem dorazit na 60 tisíc. Své o tom ví Ivan Mejtský z České televize, který se před závodem žen do 23 let dostal do obležení zejména francouzských příznivců, přičemž jeden z nich českému novináři vlepil pořádného hubana.

Foto: Česká televize

Ta mlaskla! Reportéra políbil fanoušek v přímém přenosu.

Článek

Novináři v terénu se musí občas umět vypořádat s různými rušivými živly, ať už přírodními, nebo i těmi lidskými. V tomto případě šlo naštěstí o úsměvné momenty. Před nedělním závodem žen do 23 let na světovém šampionátu v cyklokrosu se divákům České televize snažil bouřlivou atmosféru přiblížit reportér Mejtský.

„Střízlivé odhady hovoří o tom, že by tu dnes mělo být 60 tisíc diváků, kteří se chystají vypít půl milionu litrů piva," těmito slovy začal Mejtský svůj vstup a během chvíle bylo jasné, že z odhadovaného množství vypitého alkoholu už z něj značná část ubyla. Fanoušci se mermomocí snažili dostat se do záběrů televizní kamery a reportéra doslova oblehli.

Jeden z francouzských příznivců Mejtského objal a několikrát políbil na tvář. V tu chvíli zrovna reportér hovořil o tom, že v nadcházejícím závodě bude Česko spoléhat na Kristýnu Zemanovou, která by mohla pomýšlet na páté místo. Devatenáctiletá česká závodnice však nakonec předčila očekávání a dojela si pro bronzovou medaili.

Bujará atmosféra kolem reportéra české televize gradovala. Francouzští fanoušci byli v takové euforii z triumfu Léa Bisiauxe v kategorii juniorů, že divákům známý „líbač" se už neudržel a Mejtskému vlepil pořádnou pusu na pusu, až to mlasklo. Ten se nenechal vykolejit, ale uznal, že v takové atmosféře divákům už moc informací asi předat nezvládne a vstup raději ukončil.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články