Hlavní obsah

Hitpoint Masters vrcholí. eSuba si poradila s lídrem základní části a jde na Entropiq

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Finálový turnaj prestižní české League of Legends ligy Mastercard Hitpoint Masters vrcholí. Do boje o titul postupuje eSuba. Modrá krev před svitavským publikem potvrdila svou vzrůstající formu a vyřadila v nedělním semifinále Dynamo Eclot. Vítěz základní části Dynamo tak bere pouze bronz. Ve finále se eSuba střetne s obhájcem titulu z jarní části soutěže, týmem Entropiq.

Foto: Hitpoint.cz

Tým eSuby na Mastercard Hitpoint Masters ve Svitavách v LoL.

Článek
Fotogalerie

Hned v první hře ukázala eSuba proti vítězi základní části, že předchozí výhra 3:0 nad Sinners nebyla náhoda. Od začátku si modrá krev postupně budovala svůj náskok a na její tempo hráči Dynama Eclot nedokázali reagovat. Druhá mapa vypadala od začátku vyrovnaněji, ale stačila chvilka nepozornosti sestavy Dynama a eSuba se opět dostala do trháku.

Za stavu 0:2 to tak pro vítěze základní skupiny nevypadalo dobře. Naopak eSuba dala zapomenout na nepovedený úvod sezony a potvrdila, že ve Svitavách vždy přepne na vyšší level. Ostatně Hitpoint Masters dokázala ovládnout už dvanáctkrát a v historických tabulkách naprosto dominuje. Hráči Dynama se ale nevzdali, ve třetí hře semifinále zdramatizovali a po přesvědčivém výkonu snížili na 1:2.

Největší bitvu pak nabídla čtvrtá mapa, kde se hra přelévala ze strany na stranu. Rozhodovaly tak maličkosti. V závěru prokázal lepší koordinaci a zkušenosti tým modré krve a urval tak postup do finále. V něm se utká s obhájcem titulu, pražským Entropiq.

Mastercard Hitpoint Masters - finálový turnaj (Svitavy)
Semifinále:
eSuba - Dynamo Eclot 3:1

Reklama

Související témata: