Hlavní obsah

Sinners mají zlatý hattrick, ve finále MČR přestříleli eSubu, bronz bere Dynamo

Aktualizováno

Tipsport MČR CS:GO je minulostí. Vítězství pro sebe urvala sestava Sinners, která na Brněnském výstavišti porazila v nedělním finále eSubu 2:1. Hříšníci tak zkompletovali zlatý hattrick, když navázali na triumfy z let 2020 a 2021. Bronz bere Dynamo Eclot, které v bitvě o třetí místo porazilo Enterprise 2:0. Jindřich „ZEDKO“ Chyba zároveň vyhrál své rekordní páté tuzemské mistrovství.

Foto: PLAYzone

Sinners slaví zisk třetího titulu.

Článek
Fotogalerie

Diváci v Brně viděli parádní finále s perfektní atmosférou. Hned první mapa se musela rozhodovat v prodloužení, kde nakonec vládla eSuba. To ale bylo od outsidera vše. Na Nuku si Sinners kontrolovali pohodlné vedení, Overpass rozhodovaly těsné clutche.

Max „SHOCK" Kvapil i Jindřich „ZEDKO" Chyba vyhráli 1v2 situace a díky tomu si jejich celek vytvořil na rozhodující mapě pohodlný bodový náskok. Ani silná CT strana eSubě nestačila na obrat.

Dynamo si spravilo chuť bronzem

Enterprise chtěli odčinit sobotní nezdar, v bitvě o bronz na obou mapách vyhráli první polovinu. Dynamo Eclot ale vždy povstalo a týmovým výkonem se postaralo o bronzový závěr sezony po výhře 16:11 a 16:13. Individuálně se nejvíce duel vydařil Vítu „nbqq" Pohlotovi a Martinu „Dytor" Handlovi, na druhé straně nejvíce zlobil soupeře Deyvid „h4rn" Benchev.

Tipsport MČR v CS:GO (Brno)
O 3. místo
Dynamo Eclot - ENTERPRISE 2:0 (16:11, 16:13)
Finále
Sinners - eSuba 2:1 (17:19, 16:8, 16:9)

Reklama

Související témata: