Hlavní obsah

Ribéryho stíhala v reprezentaci zranění, přesto hraje dál

MNICHOV

Hned dvě zranění utrpěl během reprezentačního srazu francouzský fotbalový záložník Franck Ribéry, přesto by měl o víkendu nastoupit za Bayern Mnichov proti Chotěbuzi. Ribérymu nejprve pochroumal koleno na tréninku brankář Steve Mandanda, o den později mu málem zlomil nohu ostrým skluzem Uruguayec Alvaro Pereira.

Článek

"Protrhl mu stulpnu a rozerval i chrániče, ty ale ránu nakonec zastavily. Ribéry zase utekl hrobníkovi z lopaty," prohlásil ve čtvrtek v televizní stanici ESPN francouzský kouč Raymond Domenech, který byl z nevybíravého zákroku zděšen. "Normálně by za tohle byla okamžitě červená karta, jenže v přípravě si spousta rozhodčích řekne, že budou velkorysí. Pro některé z nich najednou pravidla neplatí," hněval se Domenech.

Ribéry trpěl už o den dříve při tréninku. Náhradní brankář Mandanda mu nechtěně skočil na koleno a drobný záložník odbelhal ze hřiště s obrovským chladícím obvazem na postiženém kloubu. Přesto se dal dohromady a proti Uruguayi nastoupil, po faulu v 56. minutě ale musel znovu v péči lékařů ze hřiště.

Reklama

Související témata: