Hlavní obsah

Slovácko opět ztratilo, cítí křivdu. Čekal bych, že sudí hru aspoň přeruší, říká Hofmann

Uherské Hradiště

Uznávají, že slávisté byli lepší, ale kvůli spornému momentu před jejich prvním gólem cítí fotbalisté Slovácka po domácí prohře 0:3 přece jen trochu křivdu.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Zleva Stanislav Hofmann ze Slovácka a Danny ze Slavie.

Článek
Fotogalerie

„Odehrál jsem míč hlavou a vzápětí jsem dostal od Škody ránu do spánku. Měl jsem i protrhlý ret. Zůstal jsem chvíli bezvládně ležet. Netvrdím, že to stoprocentně byl faul, ale čekal bych, že rozhodčí hru aspoň přeruší, když šlo o zranění na hlavě," říká zklamaný obránce Stanislav Hofmann.

Ke slávistům, kteří sami balón nezakopli, je shovívavý. „Vždyť ani nevím, jestli věděli, že jsem zůstal na trávníku. Přitom do té doby jsme předváděli kvalitní fotbal. Jenže když jsme pak inkasovali druhou branku ze zbytečné penalty, dalo se už těžko s utkáním něco dělat," uvědomuje si.

Rovněž Michal Daněk, který v brance hradišťského mužstva zaskočil za nemocného Heču, se domnívá, že hra měla být přerušena. „Když se k tomu ale nikdo neměl, byla chyba, že jsme na pár vteřin vypadli z koncentrace. Bohužel jsme před svými fandy ztratili další body. Dobře víme, že naše situace je už dost komplikovaná. Liga je ovšem teprve za třetinou, nesmíme panikařit," má jasno.

Trenér Michal Kordula tvrdí, že žádnou nervozitu ještě necítí. „Je ale jasné, že vítězství už strašně nutně potřebujeme. Mělo by přijít co nejdřív. Hofmann nám před prvním gólem Slavie v defenzívě pochopitelně citelně scházel, ale i tak musím uznat, že Pražané zvítězili zaslouženě. My jsme kladli odpor jen právě do první branky, pak už jsme jim byli pouze dobrým sparingpartnerem," přemítá Kordula, který po povýšení z postu asistenta na pozici hlavního kouče stále čeká na premiérový ligový triumf.

Reklama

Související témata: