Hlavní obsah

Česko - Chorvatsko 2:6První poločas se mladým futsalistům proti Chorvatsku povedl

Michal Pavlík, Svaz futsalu FAČR
Aktualizováno

Česká futsalová reprezentace do 21 let odehrála v neděli v hodonínské hale druhý přípravný zápas s Chorvatskem. Stejně jako v sobotu prohráli čeští mladíci o čtyři branky.

Foto: Michal Pavlík, Svaz futsalu FAČR

Český futsalový reprezentant do 21 let Ervin Kuč.

Článek

„První poločas byl rozhodně lepší, dostali jsme se do vedení a hrál se vyrovnaný futsal. Ke konci první půle jsme opět dvakrát inkasovali po dvou chybách. Chorvaté zápas otočili během dvou minut," popisoval utkání český trenér Marek Kopecký.

Ve druhém poločase Češi nezachytili začátek. „Soupeř hrál de facto v šesti lidech celé dva zápasy. Nikoho jiného tam trenéři nepustili a ta šestice hráčů byla na zcela jiné úrovni," upozornil Kopecký a pokračoval: „Dostali jsme se do zápasu brankou na dva-čtyři. Měli jsme i další šance, ale opět nám nevyšel konec zápasu. V poslední minutě jsme inkasovali dva góly a konečný výsledek je trochu krutý."

Český trenér své svěřence na závěr sezóny mohl pochválit: „Kluci tam nechali za oba dva zápasy všechno. Kvalita Chorvatů je prostě lepší."

U21: Česká republika – Chorvatsko2:6 (1:2)
Branky ČR: Neumann, Hrdina.
Sestava ČR: Bartůněk (Hanzlík) – Šidla, Jošt, Ferenc, Mažári – Formáček, Kantor, Hrdina, Hrubý - Křemen, Malý, Kalfas, Neumann. Trenér Marek Kopecký.

Reklama