Hlavní obsah

Ramos se opět zranil a nejspíš přijde o souboje s Liverpoolem a Barcelonou

Madrid/Praha

Kapitán a stoper fotbalistů Realu Madrid Sergio Ramos si po středečním kvalifikačním utkání Španělska s Kosovem o postup na mistrovství světa 2022 poranil levé lýtko. Klubový web délku jeho absence neuvedl, podle médií by ale měl chybět až měsíc. "Bílý balet" čekají v následujících dvou týdnech čtvrtfinálové zápasy Ligy mistrů s Liverpoolem i ligové El Clásico s Barcelonou. Ramos na svém instagramu připustil, že do nich nenastoupí.

Foto: Jon Nazca, Reuters

Španělský fotbalový reprezentant Sergio Ramos se opet zranil

Článek

Pětatřicetiletého rodáka ze Sevilly už v tomto kalendářním roce vyřadilo ze hry na téměř dva měsíce zraněné koleno. V březnovém reprezentačním bloku nejprve odehrál proti Řecku úvodní poločas, v Gruzii strávil celý zápas na lavičce a do duelu s Kosovem zasáhl až v 86. minutě.

"Po utkání jsem zůstal na hřišti a cítil tahání v levém lýtku. Podstoupil jsem dnes testy, které potvrdily svalové potíže. Nejvíc mě bolí to, že nebudu schopný týmu pomoci ve vrcholných zápasech. Nemůžu dělat nic jiného, než tvrdě pracovat a podporovat mužstvo celou duší," napsal na instagramu Ramos, jemuž po této sezoně skončí v Realu smlouva.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sergio Ramos (@sergioramos)

Reklama