Hlavní obsah

Alkohol, drogy, násilí. Fotbalista Guarín řádil, skončil v poutech

Bogotá/Praha

Kolumbijský fotbalový záložník Fredy Guarín byl zadržen policií poté, co ve stavu značné opilosti a pod vlivem návykových látek fyzicky napadl svoje rodinné příslušníky. K incidentu došlo ve čtvrtek ráno v městě Envigado, jihovýchodně od Meddelínu, informují tamní média.

Foto: Profimedia.cz

Kolumbijský fotbalista Fredy Guarín v dresu Šanghaje.

Článek

Od svého současného zaměstnavatele, jímž je tým Millonarios Bogotá, si Guarín vyžádal několik dní volna s tím, že si potřebuje vyřídit soukromé záležitosti. Pak měl údajně zbít svého otce. Napadení se telefonicky obrátili s žádostí o pomoc na policii.

Video ze zásahu strážců zákona, které se objevilo na sociálních sítích, ukazuje, že 34letý fotbalista byl agresivní. Bránil se zadržení, napadal i muže v uniformách. Millonarios už vydali prohlášení, že za svým hráčem stojí a jsou mu připraveni poskytnout okamžitou podporu.

Kolumbijský reprezentant a účastník MS v roce 2014 strávil během své kariéry čtyři roky v Portu, s nímž vyhrál v roce 2011 Evropskou ligu. Guarín působil rovněž v Interu Milán, brazilském Vasco da Gama a zahrál si také čínskou ligu v Šanghaji.

Reklama

Související témata: