Hlavní obsah

Bolestná ztráta. Ronaldinhovi zemřela maminka na covid

Porto Alegre/Praha

Velmi smutná událost postihla bývalého brazilského fotbalistu Ronaldinha. Někdejší hráč Barcelony a PSG se musí vyrovnat se ztrátou maminky Migueliny, která o víkendu ve věku 71 let zemřela na komplikace spojené s onemocněním covid-19.

Foto: Profimedia.cz

Bývalý brazilský fotbalista Ronaldinho se svou matkou Miguelinou. Archivní foto

Článek

Ronaldinhova matka Miguelina se v prosinci nakazila koronavirem. Následně byla na sklonku roku hospitalizována v nemocnici Mae de Deus v brazilském městě Porto Alegre.

„Drazí přátelé, moje matka má covid-19 a bojujeme, aby se brzy zotavila," napsal tehdy na sociální sítě bývalý slavný útočník Kanárků. Lékařům na jednotce intenzivní péče se však její život zachránit nepodařilo.

„Ronnie, nemám slov. Nemohu tomu uvěřit. Posílám ti hodně síly a obrovské obejmutí pro tebe a celou tvou rodinu. Je mi to hrozně líto. Odpočívej v pokoji," kondoloval Ronaldinhovi bývalý parťák z Barcelony Lionel Messi.

„Zůstaň silný Roonie, je mi to moc líto," vyjádřil soustrast prostřednictvím sociálních sítí Neymar. Slova podpory posílají někdejšímu vynikajícímu fotbalistovi další hvězdy i velkokluby z celého světa.

Reklama

  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň