Hlavní obsah

Fotbalisté to při oslavách trochu přehnali. Přišli o trofej!

New York/Praha

Fotbalisté umí vítězství řádně oslavovat v každém věku. Mladí hráči týmu LFA Mueller 06 se zúčastnili turnaje USYS Missouri State Cup, ve kterém dokráčeli až k vítězství. Po závěrečném focení se těšili na to, jak budou slavit s trofejí, jenže gólmanovi se ji podařilo hned rozbít.

Foto: Instagram /lfamueller06

Při týmovém focení byla trofej ještě celá...

Článek

Missourský státní pohár se konal v průběhu tří víkendů a zúčastnilo se ho 16 týmů s hráči do 15 let. Fotbalisté LFA Mueller bojovali ve skupině C, kde vyhráli všechny tři zápasy. V semifinále porazili J. B. Marine SC McKeon 4:3 a ve finále je čekal Sporting STL.

Finálový zápas už nebyl tak bohatý na góly a byl vyrovnanější. LFA Mueller zvítězili 2:1 a mladí fotbalisté propukli v euforii. Užili si společné focení s medailemi na krku a pak to přišlo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lou Fusz Athletic Soccer Club (@loufuszsoccer)

Gólman Patton se chopil poháru a za jásotu svých spoluhráčů ho chtěl zvednout nad hlavu, jenže si neuvědomil, že stojí pod střechou. Trofej se tak vzápětí roztříštila na kousky. Hráči nevěděli, jestli mají brečet, nebo se smát. Klub později uvedl, že střepy si hráči rozebrali na památku a obdrželi novou trofej.

Reklama

Související témata: