Hlavní obsah

Piqué a Shakira na Hluboké! Známý fotbalista a zpěvačka fandili baseballistům

Nečekanou návštěvu světových celebrit zaznamenali o víkendu diváci turnaje desetiletých baseballistů SuperCup v Hluboké nad Vltavou. Svého syna Milana tam přiletěli podpořit i fotbalista Barcelony a španělské reprezentace Gérard Piqué a neméně slavná kolumbijská zpěvačka Shakira. Návštěva obou celebrit je o to pikantnější, že slavný pár během víkendu vydal prohlášení, v němž po 11 letech soužití potvrdil rozchod.

Fotbalista Piqué a zpěvačka Shakira navštívili baseballový turnaj na HlubokéVideo: Baseballový fanoušek

 
Článek
Fotogalerie

Shakira patří k nejzářivějším hvězdám světové pop music. Ani fotbalového mistra světa a čtyřnásobného vítěze Ligy mistrů Piquého není třeba dlouze představovat. Kdo o víkendu zavítal na žákovský baseballový turnaj v Jižních Čechách, kterého se účastnily týmy z osmi evropských zemí, obě zmiňované VIP osoby mohl mezi ostatními fanoušky potkat.

„Myslím, že pro podporu mládežnického baseballu nemohli udělat víc. Oba byli velmi milí, skromní, a my jsme jako organizátoři samozřejmě respektovali jejich pochopitelný požadavek na soukromí bez médií a publicity," uvedl ředitel turnaje a starosta pořádající TJ Sokol Hluboká David Šťastný.

Foto: Baseballový fanoušek

Španělský fotbalista Gérard Piqué s malýmy baseballisty z týmu Future Stars.

Pětačtyřicetiletá Shakira a pětatřicetiletý Piqué mají dvě děti - Sashu a Milana. Právě druhý jmenovaný se turnaje účastnil jako hráč v týmu výběru Katalánska. Během zápasů španělského celku byli pak oba slavní rodiče k vidění v hledišti.

Gérard Piqué na tribuně baseballového turnaje v Hluboké nad Vltavou.

„Chtěli, aby největšími hvězdami turnaje byly děti, malí baseballisté, ne jejich rodiče. Na Hluboké se jim moc líbilo, jsme rádi, že nám pochválili náš sportovně relaxační areál a celý turnaj, kterému v závěru trochu nepřálo počasí. Hlavní ale je, že se líbil těm čtyřem stovkách malých baseballistek a baseballistů, kteří k nám na Hlubokou přijeli," dodal pořadatel.

Výběr Katalánska, který hrál pod hlavičkou Catalonia, patřil mezi nejúspěšnější z 24 týmů z České republiky, Slovenska, Rakouska, Německa, Maďarska, Litvy, Velké Británie a Španělska, které se na SuperCup probojovaly. Měl asi vůbec nejemotivnější fanoušky a jeden z největších a nejhlučnějších fanklubů, vyhrál základní skupinu B a byl jediný, kdo v ní porazil malé baseballisty domácího Sokola Hluboká nad Vltavou.

Reklama

Související témata: