Hlavní obsah

Krvavé zranění zastavilo Součka. Nebojte se, jsem naživu, žertoval Kladivář

Vítězství vykoupené krví. Český záložník Tomáš Souček mohl se svým West Hamem slavit v neděli výhru 1:0 nad Evertonem v Premier League, oblíbenec příznivců Kladivářů však duel nedohrál. Zápas v Liverpoolu pro něj předčasně skončil kvůli krvavému zranění, když jej soupeř nešťastně zasáhl do obličeje. „Nebojte se, jsem naživu," uklidnil fanoušky večer po utkání, když zveřejnil příspěvek na svém twitterovém účtu. Tvář mu ozdobilo pár stehů.

Foto: Phil Noble, Reuters

Tomáš Souček v péči lékařů

Článek
Fotogalerie

Konečná pro Součka přišla patnáct minut před koncem, chvíli poté, co šli Kladiváři do vedení. Po zásahu Rondóna zůstal bývalý slávista ležet na trávníku. V tu chvíli fanouškům West Hamu muselo zatrnout, český tvrďák je pro ně symbolem obětavosti, kterého jen tak něco nerozhází a nezastaví. V minulosti se s podobnými šrámy do utkání odhodlaně vracel a rval se v dresu West Hamu o body.

Lékaři hned k „Sukovi" spěchali, aby ošetřili krvácející ránu. V duelu však pokračovat nemohl. Večer po zápase se už pochlubil novou vizáží, když mu tvář zdobilo pár stehů. Sám český reprezentant se snažil brát situaci s humorem.

„Dalších pár stehů do sbírky na mojí tváři. Nikdy se nevzdám, z žádného důvodu. Skvělé vítězství, odvedli jste kluci dobrou práci. A nebojte se, pořád jsem naživu," napsal Souček a příspěvek doprovodil fotografií. Srdcař, který má v srdci dál pražskou Slavii, z níž odešel do Premier League, je tak opět "sešívaný".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Tomáš Souček (@tomassoucek28)

Reklama

Související témata: