Hlavní obsah

Hokejová elegance na tiketech!

V NHL se rozpoutaly boje o Stanley Cup. Top kandidáty na celkové vítězství jsou podle bookmakerů Florida a Colorado. Naplní se prognózy?

Foto: Tipsport

Hokejová elegance na tiketech!

Článek

Vsaďte si u Tipsportu (i na přesné výsledky jednotlivých sérií) a sledujte kompletní program play off exkluzivně živě na TV Tipsport. Na nejprestižnější hokejovou ligu světa si posvítil třeba tipér s nickem 325077. Dobře udělal. Andrej Svečnikov a Connor McDavid mu zajistili 66 tisíc korun! Inspirujete se? Založte si účet u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma na své první sázky!

Kanadsko-americká NHL zaujala i sázkaře okristek6. Na akovku dal všechny čtyři zápasy úterního programu 1. kola vyřazovací části. Do rizika šel hlavně v utkání na ledě Floridy. Očekával totiž triumf týmu z Washingtonu. A skutečně. Panterům, vítězům Prezidentského poháru, vstup do nadstavby nevyšel. Sázkař ale zářil spokojeností. Přilepšil si o 59 160 Kč.

Mezi mantinely se orientuje také fragile153, který se zaměřil na MS. Konkrétně na zápolení Slovinska proti Litvě v divizi A. Do zajímavé predikce se navíc pustil v průběhu duelu. Jaké měl tušení? Když jasní favorité střetu Robar a spol. navýšili v 53. minutě vedení na 4:0, předpokládal korekci výsledku. Zásah! Parta kapitána Alisauskase snížila a fragile153 ulovil kurz 16.

Velmi dobře se na hokejové mapě vyzná mnoho dalších členů největší sázkařské komunity. Frolda79 trefil čtyři střelce v jediném zápase (Luleä vs. Färjestad), Rattlesnake8 vložil svoji důvěru do Juhaniho Tyrväinena a Tomas9320 zavřel krám. Co si z nabídky vyberete vy? Necháte se inspirovat v Tiket aréně? Proberte tipy v tematickém fóru.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.