Hlavní obsah

MS na TV Tipsport: Rozloží Češi Rakousko?

V Helsinkách a Tampere se rozjelo hokejové mistrovství světa. Česko na úvod splnilo povinnost. Velkou Británii rozebralo 5:1. Ve druhém vystoupení ale narazilo. Švédsko ho porazilo 5:3. Co nároďák předvede v bitvě číslo 3 proti Rakousku?

Foto: Tipsport

MS na TV Tipsport: Rozloží Češi Rakousko?

Článek

Vsaďte si, využijte speciální kurzovou nabídku, sledujte všechny zápasy šampionátu na TV Tipsport. Založte si účet u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma na první sázky.

Bookmakeři mají jasno. Hertl a spol. rakouský výběr šetřit nebudou. Jsou jednoznačnými favority! Jenže… To byly v neděli i Spojené státy americké, které partu kapitána Thomase Raffla porazily až v prodloužení. Odmítnou Češi senzaci? Úterní program mistrovství světa nabídne ještě další tři střety. Zničí Dánové Itálii, Švédové Británii a Švýcaři Kazachstán? Sílu jednotlivých reprezentací proberte s ostatními tipéry v tematickém fóru. V rámci MS v hokeji navíc můžete dát na jeden tiket jeden tým ve více zápasech.

Dáme to!

Tipér LookAss423 očekává v duelu mezi Českem a Rakouskem porážku outsidera a maximálně sedm branek (v kurzu 1,62): „Od roku 1994 jsme s ním nepadli. Nebudeme to však mít jednoduché. Naši jižní sousedé jsou ve Finsku disciplinovaní, neinkasují moc gólů. Svou nepříjemnou hrou mi připomínají Švýcarsko. Kvalita je však na straně mužstva Kariho Jalonena. S Tre Kronor jsme sice neuspěli, ve druhé a třetí třetině jsme se ale přece jen dostali do tempa.“

Souhlasíte se sázkařovou prognózou? Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.