Hlavní obsah

Tipsport extraliga: Natáhne Třinec šňůru? Zlomí Pardubice prokletí?

Základní část elitní české hokejové soutěže pomalu míří do finiše. Většina klubů má odehraných už 47 utkání. Vizitkou lídra se chlubí Třinec, který tahá pětizápasovou vítěznou sérii. Prodlouží ji? V pátek vyjede na led Hradce Králové, tedy týmu, jenž se mocně rve o průnik do TOP 4. Padne maximálně pět branek, stejně jako v šesti z posledních sedmi vzájemných bitev? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechny duely Tipsport extraligy v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Tipsport extraliga: Natáhne Třinec šňůru? Zlomí Pardubice prokletí?

Článek

Pardubice se pokusí přetrhnout období neúspěchů. Naprázdno vyšly v každém z předchozích tří startů! Nečeká je ale nic snadného. Dynamo se totiž představí v Mladé Boleslavi, kde se mu z dlouhodobého hlediska vůbec nedaří – v aréně bruslařů naposledy triumfovalo v prosinci roku 2015. Od té doby tam z devíti utkání urvalo jediný bod za porážku v prodloužení. Zlomí prokletí? Páteční program nabídne také střet rozjetých Vítkovic (čtyři výhry v řadě) proti indiánům z Plzně nebo snahu Českých Budějovic utnout sedmidílnou sérii domácích krachů. Skolí Olomouc? Vsaďte si a sledujte kompletní program v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Sedm gólů na jihu Čech? Ne!

Bazinga66 vyhlíží v bitvě mezi Motorem a Morou maximálně šest branek: “Hanáci se prezentují tuhou defenzivou, dokázali vynulovat i Spartu. Předvádějí bojovný hokej a nemají v týmu moc individualit, jež by byly schopné pravidelně rozhodovat zápasy. Sázejí na pevnou obranu a České Budějovice nejsou zrovna mužstvem, které by je bylo schopné rozstřílet. Výsledky letošních vzájemných duelů pak nabízejí tato skóre (z pohledu kohoutů): 4:2, 3:2 v prodloužení a 3:2.“

Také půjdete do underu? Nechte se inspirovat tipérovou analýzou!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.