Hlavní obsah

Tři dny, pět tiketů a skoro 380 tisíc korun!

Sázkař roku? Dost možná. Minimálně jeden z hlavních kandidátů? Určitě! Boerboel za sebou má vydařených pár dní.

Foto: Tipsport

Tři dny, pět tiketů a skoro 380 tisíc korun!

Článek

Minulý pátek shrábl luxusní výhru ve výši 100 700 Kč, když trefil šest fotbalových nerozhodných výsledků. Pořádně se ovšem napakoval už den předem a zdaleka tím nekončil. Své remízové mistrovství dotáhl k dokonalosti v sobotu, když přidal ještě jednu fajfku navíc! Bude inspirací i pro vás? Založte si účet u Tipsportu, vsaďte si, sledujte tisíce přenosů živě na TV Tipsport a získejte 500 Kč zdarma na první sázky.

Úspěšnou jízdu začal boerboel ve středu dopoledne, když za 863 korun rozhodl o osudu 14 příležitostí. Na mušku si vzal fotbal, basketbal a hokej. Kurzově pojal tuto akovku dost ze široka. Začal na 1,02 a skončil u 3,05 (výhra Realu Madrid nad Manchesterem City v odvetě semifinále Ligy mistrů). Tento tiket mu vynesl 44 424 Kč.

Na další úspěch zadělal ten samý den krátce před šestou hodinou večerní. Opět se zaměřil na basketbal a fotbal, který tentokráte doplnil jedním tenisem. Za 1 357 Kč políčil na 92 790 korun a znovu se mohl radovat. Přitom i zde měl triumf Los Blancos, kteří o vítězství rozhodli až dvěma góly ze samotného závěru základní hrací doby (2:1 po 90 minutách).

Remízové mistrovství

A pak přišly na řadu remízy. Za 137 korun ukázal na půltucet fotbalových zápasů, které podle jeho mínění měly skončit smírem. V tomto případě zvolil odvážnou strategii, čemuž odpovídal i celkový kurz 736,37. O to příjemnější pak byl výsledek. Všech šest střetnutí skončilo plichtou, což v konečném zúčtování znamenalo parádní výhru ve výši 100 700 Kč.

Že už to nemůže být lepší? Omyl! V sobotu po poledni vybral dokonce na sedm fotbalů, neměly určit vítěze. Tiket s kurzem 3 325,21 vsadil hned dvakrát. Nejprve za 38 korun a pár vteřin poté ještě za 25 korun.

Po šesti úspěšných zásazích to na další nevypadalo, a tak raději v průběhu střetnutí mezi O´Higgins a Union Espanola v první chilské lize sáhl po cashoutu v pořadí druhého tiketu. V tu chvíli bral 13 937 Kč. První akovku však nechal dojet. Co kdyby… A skutečně. Po závěrečném hvizdu svítilo na výsledkové tabuli skóre 2:2, což znamenalo další luxusní sumičku, nyní 127 125 Kč!

To už je hodně slušná práce, co říkáte?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Dostanete i zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.