Hlavní obsah

TV Tipsport: Finále NHL! Stanley Cup pro Colorado?

V NHL jde do tuhého. Ve středu vypukne rozhodující série o Stanley Cup. O prestižní stříbrnou trofej se porvou hokejisté Colorada a Tampy Bay. Co na to bookmakeři?

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Finále NHL! Stanley Cup pro Colorado?

Článek

Favorizují tým Avalanche, který konkurenci ničí drtivou ofenzivou. Také očekáváte úspěch celku z Denveru? Kdo dostane Conn Smythe Trophy pro nejužitečnějšího hráče play off? Vsaďte si a sledujte vrchol vyřazovací fáze NHL živě na TV Tipsport! Založte si účet u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na první sázky.

Útočná jednotka Colorada budí hrůzu. Nathan MacKinnon, Gabriel Landeskog, Mikko Rantanen, Nazem Kadri, Cale Makar… Síla. Král Západní konference v základní části se teď pokusí přestřílet i mužstvo Lightning, partičku z Floridy, která ovládla NHL dvakrát v řadě. Obhájce Stanley Cupu táhne svými góly Nikita Kučerov a Steven Stamkos, velmi produktivní je však také Ondřej Palát (16 bodů v 17 zápasech). Blesky navíc mají v bráně zeď jménem Andrej Vasilevskij.

Vítězná party v Denveru

Tipér Strita míní, že pohár vybojují hokejisté Colorada (v kurzu 1,6): „I přes mizerný úvod sezony se našli. V nadstavbě soupeře kosí! Jejich ofenziva je neskutečná. Ti borci si to prostě umí dát, s tvorbou šancí určitě nebudou mít problém ani ve finále. V kleci se zároveň daří Pavlu Francouzovi. I když… Já bych proti Tampě raději postavil Darcyho Kuempera. Na něho nedám dopustit. Ano, mužstvo Avs nyní čeká největší překážka, ale věřím, že letos ten tým dozrál pro velký úspěch.“

Inspirujete se sázkařovou analýzou? Vsaďte si i na počet zápasů v sérii a její přesný výsledek.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.