Hlavní obsah

TV Tipsport: Padnou Bílí Tygři na ledě Komety?

Z posledních dvou zápasů Tipsport extraligy brali hokejisté Liberce plný počet bodů, když porazili Plzeň a Spartu. V úterý je čeká utkání v Brně, kde se jim delší dobu nedaří.

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Padnou Bílí Tygři na ledě Komety?

Článek

Kometa zkrotila na svém ledě Bílé Tygry pětkrát v řadě. Odjedou zase s prázdnou v kurzu 2,15, nebo bitvu týmů ze středu tabulky ovládnou Severočeši (kurz 2,95)? Registrujte se u Tipsportu, vsaďte si a sledujte všechny duely elitní české hokejové scény živě na TV Tipsport!

Aktuálně třetí Pardubice jsou v laufu. Čtyřikrát po sobě slavili Východočeši vítězství (dvakrát v prodloužení). Poradí si Dynamo i s dvanáctou Olomoucí, která nastoupí po devítidenní přestávce? Triumf domácích v základní hrací době je spojený s kurzem 1,65.

Forma mluví jasně pro Mikuše a spol., trenér Král ale přišel o dvě velké opory. Kvůli zranění jsou na marodce na několik týdnů nejlepší střelec týmu Robert Říčka a jeden z hlavních pilířů pardubické defenzivy Jan Kolář. Kohouti už v letošní sezoně na ledě Dynama jednou uspěli, ve 13. kole si odvezli dva body za vítězství 1:0 v prodloužení. Překvapí opět favorita?

V obou vzájemných zápasech se Spartou dokázali hráči Karlových Varů dát čtyři branky. Stačilo jim to ale jen na bod. Nejprve projeli duel v Praze 4:8 a doma pak prohráli 4:5 v prodloužení. Prosadí se Energie alespoň třikrát (kurz 3,12)? Jestli si chcete vsadit, že padne minimálně šest gólů, je pro vás připraven kurz 1,9.

Energii čeká nadílka!

Tipér PanHasbulla předpokládá, že Řepík a spol. v úterý skórují alespoň čtyřikrát. „Sparta má extrémně silný útok, zároveň ale také děravou obranu, která je jedna z nejhorších v Tipsport extralize. Utkání s Karlovými Vary bývají divoká. Čtyři góly nastřílejí Pražané v pohodě,“ je přesvědčený PanHasbulla.

Necháte se inspirovat jeho analýzou s kurzem 1,75?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.