Hlavní obsah

Zaberou Češi proti Bělorusku? Vsaďte si!

Zatímco příprava vyšla českým hokejistům skvěle, vstup do mistrovství světa předvedli katastrofální. Po duelech s Ruskem a Švýcarskem nemají ani bod a trenér Pešán chystá před pondělním soubojem s Běloruskem výrazné změny v sestavě.

Foto: Tipsport.net

Zaberou Češi proti Bělorusku? Vsaďte si!

Článek

Porazí Kovář a spol. outsidera (kurz 1,20)? Vsaďte si u Tipsportu a všechna utkání hokejového mistrovství světa sledujte živě na TV Tipsport. Získejte navíc 500 Kč zdarma na své první sázky!

Zápas se sbornou Češi ztratili (3:4) kvůli chybě pár vteřin před koncem. Bitvu se Švýcarskem pak rozhodla nedisciplinovanost, kterou hráči ze země helvétského kříže tvrdě potrestali. Díky čtyřem využitým přesilovkám slavili triumf 5:2. Provětrají českou obranu také Bělorusové? Jejich alespoň dvě trefy jsou spojeny s kurzem 1,91. Jestli si chcete vsadit na ofenzivní sílu Pešánovy party, nadělte soupeři v tiketu minimálně pět gólů v kurzu 2,09.

Poslední vzájemné utkání s Běloruskem sehráli Češi na šampionátu v roce 2018. U vítězství 3:0 tehdy bylo pět hráčů současného národního týmu (obránci Hronek, Moravčík, Šulák, Sklenička a útočník Kubalík). Tušíte, že opět nedovolí soupeři ani jeden gól? Zamkněte českou branku s kurzem 4,22!

Bělorusům dojdou síly

„V prvním utkání na turnaji Bělorusko prohrálo 2:5 se Slovenskem. I když jsou Češi po dvou duelech bez bodu, podle mého názoru máme o hodně lepší mužstvo než Bělorusko. To se musí projevit na hře, a hlavně na výsledku. Na Bělorusech navíc bude znát náročný program a ve třetí třetině jim dojdou síly. Doporučuji vsadit na český tým nebo na to, že naši vyhrají třetí třetinu,“ očekává prelouc první české vítězství na mistrovství světa. Necháte se inspirovat jeho analýzou s kurzem 1,54?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.