Hlavní obsah

Neskutečná smůla! Hráč si míčkem rozbil sklo u auta a odporoučel se na dovolenou

Halifax/Praha

Byla to parádní rána. Odpálit homerun v baseballu, nebo jeho obdobu v kriketu, je potěšením pro každého pálkaře. Amatérský hráč kriketu Asif Ali ale radostí moc neskákal. Naopak. Proč?

Foto: @RCBTweets, Twitter

Hráči týmu Royal Challengers Bangalore. Ilustrační foto.

Článek

Míček po senzační šestce letěl daleko mimo hřiště, hráči s napětím sledovali, kam až dopadne. Po chvíli se ozvala rána a překvapená zvolání. Pálkař skončil s hlavou v dlaních. Co se vlastně stalo?

Ali svou ránu totiž nasměroval přímo na parkoviště a míčkem rozbil zadní sklo u zaparkovaného vozu. Aby toho nebylo málo, automobil patřil jemu a on se kvůli tomu musel odebrat na neplánovanou dovolenou.

Hráč se totiž živí jako taxikář a kvůli rozbitému sklu nemůže nějakou chvíli svou práci vykonávat. „Hraju za tenhle klub už dlouho, ale nikdy jsem nezaparkoval auto u hřiště. Vždycky jsem ho parkoval venku," uvedl zklamaný Ali pro televizi ITV News.

Své spoluhráče a přítomné fanoušky ale situace pobavila. I samotný hráč to pak bral více s klidem. Předseda klubu totiž Alimu nabídl, že zaplatí veškerou způsobenou škodu. „Bylo to tak správné, skóruje za nás, hrozně za nás bojuje, zaslouží si to," řekl.

Fanoušci se teď nepovedenou ranou baví na sociálních sítích, kde video zachycující osudný odpal, má obrovský úspěch. O nejlepší komentář se prý ale stejně postaral jeden z přítomných fandů. „Asife, prosím tě, můžeš nám dát klíče, abychom se dostali do auta pro ten míček?" vykřikl.

Reklama

Související témata: