Hlavní obsah

Ta ženská je totálně zlitá. Vykopni ji odtud, rozčiloval se Kyrgios ve finále Wimbledonu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani ve wimbledonském finále, svém prvním grandslamovém, si australský svéráz Nick Kyrgios neodpustil své typické slovní výlevy, které mu ale tentokrát k vítězství nepomohly. S Novakem Djokovičem Prohrál 1:3 na sety a nejpeprnější stížnosti z jeho úst padaly poté, co Srb srovnal průběh finále na 1:1 na sety.

Foto: Kirsty Wigglesworth, ČTK/AP

Vévodkyně Kate předává trofej poraženému finalistovi Nicku Kyrgiosovi.

Článek
Fotogalerie

Australan si vybíjel zlost stížnostmi na jednu z fanynek v hledišti centrálního dvorce.

„Vyrušuje mě, když podávám ve finále Wimbledonu," stěžoval si na příznivkyni u umpirového sudího. „Neexistuje větší zápas a ty mi nevěříš. Ona to přitom udělala znovu, skoro mě to stálo game," pokřikoval Kyrgios.

„Proč tady pořád je? Vždyť je zlitá jak dělo, mluví na mě během hry. To se jako smí?" nenechal se odbýt rodák z Canberry.

Poté, co rozhodčí odpověděl, že něco takové akceptovatelné není, se 27letý bouřlivák rozjel dál: „Okej, tak ji odtud vykopni. Já vím přesně, která to je. Je to ta v těch šatech, co vypadá, že dala tak 700 drinků, kámo."

Nicméně ničeho se nedomohl. I třetí set se stal kořistí Djokoviče. Vyrovnaný čtvrtý set dospěl do tie breaku, který už se odvíjel jasně v režii nyní už sedminásobného wimbledonského šampiona.

Reklama

Související témata: