Hlavní obsah

Entropiq vstupuje na CS:GO scénu!

Praha

Očekávání fanoušků esportu se konečně naplnilo. Česká organizace Entropiq vstupuje na scénu ve hře Counter-Strike: Global Offensive. Černozelené barvy bude reprezentovat ryze domácí sestava ve složení Zdeněk „daxen“ Dušek, Lukáš „capseN“ Koláčný, Filip „AJTT“ Dolenský, Jan „HONES“ Urválek a Michal „leckr“ Kadlíček.

Foto: Sport.cz

Entropiq představil svou CS:GO soupisku. Zdroj: entropiq.gg

Článek

Entropiq tak pod svá křídla podepisuje pětici hráčů, kteří v posledních turnajích vystupovali na scéně pod označením Projekt F. Pro českou esportovou organizaci se tak jedná o třetí akvizici již složeného týmu v krátké době.

Před nedávnem totiž soupisku Entropiqu rozšířily dva nové Valorant týmy. Vstup na CS:GO scénu byl ale tím nejočekávanějším.

„Hledáním správné sestavy jsem strávil několik intenzivních měsíců. Absolvoval jsem mnoho pohovorů s různými hráči napříč celou scénou, vše jsem hodně analyzoval, ale nakonec se stejně ten správný tým dal dohromady úplně přirozenou cestou," prozradil pro web Entropiqu trenér Matěj „Forji" Kmiť.

Nová sestava Entropiqu se představí fanouškům už v rámci 3. a 4. kola 2. TS COOL ligy. Od 20:00 pak bude Kadlíčekova parta bojovat v rámci mezinárodního klání podniku CS:GO Fight Night Season 2.

Reklama

Související témata: