Hlavní obsah

CS:GO Tipsport COOL liga má za sebou 7. kolo, do vedení jde CZC.eSuba

Praha

Esportoví příznivci sledovali v pondělí 7. kolo Tipsport COOL ligy ve hře Counter-Strike: Global Offensive. Nejlépe se dařilo CZC.eSubě, která dokázala opanovat duely se Sampi i Enterprise a je novým lídrem tabulky. Na průběžné čtvrté místo zaručující postup do bojů do play off poskočili plejeři Eclot Gaming.

Foto: Playzone.cz

Ilustrační foto

Článek

Pondělní program zahájil souboj mezi třetím celkem tabulky CZC.eSubou a čtvrtými Sampi. Modrá krev potvrdila vzrůstající formu a na mapě Nuke zaznamenala výhru v poměru 16:12.

V následujícím zápase se představili trápící se Dark Tigers a úřadující mistři z organizace SINNERS. Hříšníci nakonec utkání opanovali 16:12.

I duel mezi Eclot Gamingem a týmem Sazka.BRUTE nabídl dramatickou bitvu. Na Dustu 2 se lépe zadařilo prvně jmenovaným, ecloti zvítězili poměrem 16:10.

V závěrečném střetnutí se proti sobě postavily dva týmy z popředí tabulky. Zápas mezi prvními Enterprise ze Slovenska a CZC.eSubou byl šlágrem pondělního programu a z výhry 16:12 se radovala CZC.eSuba, pro kterou pondělní dvojitý triumf znamená první místo v lize.

Reklama