Hlavní obsah

Ústí - Vítkovice 2:1Fotbalisté Ústí nad Labem ukončili sérii porážek

Ústí nad Labem

Fotbalisté Ústí nad Labem přerušili sérii tří porážek v řadě a konečně naplno zabrali, když vyhráli čtvrteční dohrávku 10. kola druhé ligy. Na domácím stadiónu porazili Vítkovice 2:1. Vítězný tým se posunul na šest místo tabulky s devatenácti body, poražení jsou na sedmé příčce a ztrácejí na svého přemožitele dva body.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Brankář FK Ústí nad Labem v akci

Článek

Domácí Severočeši do utkání dobře vstoupili a už v deváté minutě je poslal do vedení útočník Matějka. Po pauze tým kouče Křečka zásluhou Peterky navýšil náskok a přiblížil jej k tříbodovému zisku. Hosté z Vítkovic už jen tři minuty před koncem Matějem korigovali.

10. kolo druhé fotbalové ligy:
Ústí nad Labem - Vítkovice 2:1 (1:0)
Branky: 9. Matějka, 58. Peterka - 87. Matěj. Rozhodčí: Marek - Kubec, Novák. ŽK: Leibl, Krátký - Motyčka, Celba. Diváci: 1210.
Ústí: Tvrdoň - Strada, Brak, Pimpara, Leibl - Peterka - Krátký, Richter (73. Nágl), Bílek, Procházka (84. Dvořák) - Matějka (81. Výborný). Trenér: Křeček.
Vítkovice: Šustr - Celba, Mikula, Cverna, Končal - Motyčka (66. Ožvolda), Matěj - Macej (78. Mrázek), Súkenník, Vasiljev (62. Bzirský) - Mišinský. Trenér: Balcárek.

Reklama

Související témata: