Hlavní obsah

Šéf Bystrce odložil tiskovou konferenci k podezřelému zápasu

Představitelé brněnského fotbalového klubu Dosta Bystrc-Kníničky odložili tiskovou konferenci, na níž chtěli v pátek informovat o podezřelých okolnostech pondělního zápasu 29. kola druhé ligy. V tom Bystrc prohrála s Vítkovicemi 2:4 a hosté si díky výhře zajistili záchranu, zatímco Bystrc druhou nejvyšší domácí soutěž opustí.

Článek

Brněnská policie nadále prošetřuje okolnosti zápasu, který mohl být údajně ovlivněn. Kapitán Bystrce Zdeněk Houšť hned po utkání naznačil, že se v mužstvu v minulém týdnu hovořilo o možné nabídce uplácení, a šéf klubu Roman Procházka prohlásil, že utkání bude mít ještě dohru. Představitelé Vítkovic se proti podezření z uplácení ohradili.

Procházka v pátek zamýšlenou tiskovou konferenci odložil. "Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování v kauze možného ovlivnění utkání se po dohodě s Policií ČR neuskuteční avizovaná tisková konference. Podávání jakýchkoliv informací v této věci v současné chvíli by mohlo ovlivnit další průběh vyšetřování," uvedl v tiskové zprávě Procházka. Tisková konference se podle něj uskuteční v nejbližších dnech.

Reklama

Související témata: