Hlavní obsah

Jihlava - Sokolov 3:1Fotbalisté Jihlavy v druhé lize porazili po obratu Sokolov

Jihlava

Fotbalisté Jihlavy porazili po obratu v předehrávce 11. kola druhé ligy Sokolov doma 3:1. Vysočina vyhrála třetí z posledních čtyř kol a v neúplné tabulce se posunula na druhé místo. Západočeši naopak potřetí za sebou nebodovali a zůstali předposlední.

Článek

Sokolov přitom začal na půdě velkého favorita dobře a už ve čtvrté minutě otevřel skóre osamocený Selnar. Vysočinu zachránil kapitán Vaculík, který ve 43. minutě srovnal a devět minut před koncem vstřelil gól na 3:1. Mezitím v 56. minutě obrátil stav Jawo. Hosté mohli vyrovnat, ale jednou jim zkazil radost ofsajd a poté domácí brankář Vejmola.

11. kolo druhé fotbalové ligy:
Jihlava - Sokolov 3:1 (1:1)
Branky: 43. a 81. Vaculík, 56. Jawo - 4. Selnar. Rozhodčí: Klíma - Kotalík, Dohnálek. ŽK: Štípek, Hošek (oba Sokolov). Diváci: 873.
Jihlava: Vejmola - Svoboda (46. Novotný), Tlustý, Pojezný, Javůrek - Vaculík, Lacko - Smejkal, Fortelný (84. Koubek), Mikuš (72. Rezek) - Jawo. Trenér: Kučera.
Sokolov: Šiman - Stropek, Hošek, Čihák, Jakub Dvořák II. - Machuča, Machek - Štípek (85. Fišer), Selnar (88. Šulc), Štursa (62. Vávra) - Šmehyl. Trenér: Šturma.

Reklama

Související témata: