Hlavní obsah

'Bláznivý' Tyson dluží za psychiatra

LOS ANGELES

Trable někdejšího boxerského šampióna Mika Tysona nekončí. Chlapíka s tvrdým úderem a pestrým trestním rejstříkem čekají další opletačky se zákony. Dluží prý téměř 30 tisíc dolarů za psychiatrickou terapii a čelí žalobě.

Foto: Internet

Mike Tyson

Článek

Psychiatr Mitchell Gibson, jenž boxera léčil od roku 2000, se rozhodl vymáhat své pohledávky u soudu. Tyson totiž i přes několik upomínek nehodlal zaplatit. Soudní slyšení v kalifornské Santa Monice je naplánováno na 9. října.

Proslulý výtržník má pestrý trestní rejstřík. Po drobných kriminálních činech v mládí byl v roce 1992 odsouzen na šest let za znásilnění černošské královny krásy Desiree Washingtonové. Po vypršení poloviny trestu se ale dostal na svobodu.

Po několika extempore v ringu, jedno z nich odnesl například Evander Holyfield ukousnutým ušním boltcem, mu nyní znovu hrozí až roční vězení. Před několika týdny se totiž Tyson popral před hotelem v Brooklynu se dvěma muži a skončil ve vazbě. Z obvinění z napadení a ublížení na těle se bude zodpovídat před newyorským soudem 24. července.

Reklama