Hlavní obsah

V druholigové předehrávce Jihlavy s Fulnekem gól nepadl

JIHLAVA

Předehrávka 10. kola druhé fotbalové ligy mezi Jihlavou a Fulnekem skončila v pátek na Vysočině bezgólovou remízou. Oba celky tak mohou o víkendu přijít o současné pozice v tabulce; Fulnek je stále pátý, jeho páteční hostitel devátý.

Foto: fcvysocina

Jihlavský fotbalový stadión - ilustrační fotografie.

Článek

V první polovině zápas příliš atraktivní fotbal nenabídl. Hrálo se zejména ve středu hřiště, oba celky se soustředily na defenzívu a všechny zárodky útočných akcí končily daleko před šestnáctkami. Když už se v 16. minutě mohl dostat do sóla po Bayerově přihrávce Simr, pomezní sudí odmával ofsajd. Ve 22. minutě se připomněli i hosté a po trestném kopu Vyskočila hlavičkoval Smetana do náruče připraveného Macháčka.

Také druhou půli začali hosté o něco lépe a v 50. minutě prověřil Macháčka střelou k tyči znovu Smetana. Na druhé straně pálil po Mezlíkově přihrávce mezi beky Faldyna, střelu z otočky mu ale vyrazil brankář Pospěch. Na další šanci se pak čekalo do 72. minuty, kdy Macháček konečky prstů vytěsnil nad branku střelu Vajdy, a podobný zákrok předvedl na druhé straně Pospěch po střele Simra.

2. liga - 10. kolo:
Jihlava - Fulnek 0:0
Rozhodčí: Adámek - Goňa, Lakomý. ŽK: Šedivý - Staš. Diváci: 953.
Jihlava: Macháček - Veselý, Šedivý, Suchý - Bayer (87. Rabušic), Sviták - Mezlík, Lovětínský, Drga - Simr, Faldyna. Trenér: Marko.
Fulnek: Pospěch - Vyskočil, Kapralík, Doležal, Staš - Kovář - Lukaštík, Slončík, Vajda - Koštuřík (77. Malohlava), Smetana. Trenér: Daněk.

Reklama

Související témata: