Hlavní obsah

Fotbalisté Čáslavi v odloženém utkání porazili Fulnek

Fotbalisté Čáslavi v úterní dohrávce 7. kola druhé ligy porazili 2:0 Fulnek. O výhře v zápase, který byl v sobotu odložen kvůli vážné automobilové nehodě domácích hráčů, rozhodli dvěma góly z trestných kopů. Čáslav si tak v této sezóně připsala šestou výhru a v čele tabulky má tříbodový náskok před Jihlavou.

Článek

Do zápasu v domácím dresu překvapivě nastoupil záložník Petr Dolejš, který si před čtrnácti dny zlomil ruku v utkání se Spartou B. Čáslav měla od začátku převahu a nejvážnější šanci první půle si připravila už po pár minutách. Po centru Špidlena hlavičkoval Strnad do břevna a Brunclík z dorážky mířil jen do rukavic brankáře Pospěcha. Domácí gólman Švenger se zapotil prakticky jen jednou, když ho v sedmnácté minutě Lukaštík protáhl střelou ze střední vzdálenosti.

Čáslavští příznivci se gólu dočkali v 56. minutě, kdy se Dian trefil z trestného kopu přesně k tyči. Pojistku přidali domácí v 79. minutě zásluhou Strnada, který z dalšího trestného kopu poslal míč pod břevno.

2. liga - 7. kolo:
Čáslav - Fulnek 2:0 (0:0)
Branky: 56. Dian, 79. Strnad. Rozhodčí: Jílek - Novák, Moudrý. ŽK: Špidlen, Mráz, Strnad, Prášil - Pavlík, Krása. Diváci: 554.
Čáslav: Švenger - Kotrba, Mráz, T. Brezinský, Špidlen - Dolejš, Prášil, Dian (86. Filip), Brunclík, Fikejz (65. Bednář) - Strnad (90. Nulíček). Trenér: Koubek.
Fulnek: J. Pospěch - Jindříšek, Krása, Švec, Sedlák - Huvar (73. Vyskočil), Lukaštík (86. Traxl), Koštuřík, Pavlík, Vajda - J. Schulmeister (73. Janoviak). Trenér: Daněk.

Reklama

Související témata: