Hlavní obsah

VIDEO PŘENOS: Dukla se s Hanáky pokusí uhrát čtvrtou výhru v řadě

PRAHA

Tři výhry v řadě a skok na devátou příčku. Taková je vizitka druholigových fotbalistů Dukly Praha. V pátek se svěřenci trenéra Güntera Bittengela podruhé za sebou představí před domácím publikem, když v 10. kole přivítají na Julisce olomoucký HFK. Sport.cz a Stream.cz vám přináší přímý video přenos, jenž můžete na stránkách Sport.cz sledovat v pátek od 19:00!

Foto: FK Dukla Praha

Fotbalisté Dukly Praha Zelenka a Kulvajt v zápase proti Slovácku - ilustrační foto

Článek

Dukla se po nevydařeném vstupu do sezóny začíná herně i výsledkově zvedat. Jasným důkazem zlepšení formy pražského celku jsou tři soutěžní výhry v řadě, které svěřence Güntera Bittengela vyhouply na 9. příčku druholigové tabulky. Dukla navíc neprohrála už pět ligových utkání za sebou. Naposledy Pražané odjížděli s prázdnou ve 4. kole z Fulneku.

Trenér Bittengel by rád navázal na úspěšná vystoupení svého celku proti Ústí nad Labem, Vysočině Jihlava a Slezskému FC Opava. Série tří výher je hezká, ale proč nepřidat další... „Určitě bych se nezlobil,“ řekl Bittengel, podle kterého je za vzestupem Dukly poctivá práce v tréninku.

„Letní příprava byla pro některé hráče příliš krátká. Teď už ale kondici všichni dohnali, navíc si na sebe zvykli mladí a starší, což všechno se na výsledcích a výkonech pozitivně projevuje,“ všiml si Bittengel. Zároveň  dodal, že hráči stále mají malé rezervy.

Cestu k dalším bodům vidí Bittengel v kvalitní defenzivě. „Uhrát nulu je jedna z cest, jak se dostat k bodům. To se ukázalo v posledních zápasech. Na to bychom chtěli navázat. Dobrá zpráva je ta, že mužstvo se stabilizovalo, je schopno se měřit s kýmkoli a prezentuje se i pohlednou a dobrou hrou,“ radoval se před utkáním trenér.

Do utkání na domácí půdě už bude připraven nastoupit uzdravený Hozda, drobné problémy má naopak Hanus.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články