Hlavní obsah

FOTBAL VIDEO: Dukla se proti Čáslavi loučí s překvapením

Zajímavé loučení s podzimní částí druhé ligy připravila svým fanouškům fotbalová Dukla Praha na Julisce, kde se v pátek od 19:00 představí v boji o přezimování na bronzovém místě se Zenitem Čáslav. Souboj čtvrtého se třetím láká diváky mimo jiné také na bezplatný vstup a mnoho dalších překvapení. Čtenáři Sport.cz mohou utkání sledovat ve tradičním video přenosu.

Foto: FK Dukla Praha

Fotbalisté Dukly Praha

Článek

Nejenže je na prestižní duel sousedů v horní polovině tabulky vstup zdarma, pro každého návštěvníka navíc Dukla připravila bonus v podobě občerstvení za deset korun, ať jde o klobásu, nebo o pivo. U vchodu navíc dostane každý návštěvník plakát Dukly také zdarma.

Na trávníku se potom v čáslavském dresu představí nejlepší střelec druhé nejvyšší fotbalové ligy Miloslav Strnad, jenž na podzim rozvlnil síť soupeřů již devětkrát. „Na Duklu pojedu vyhrát a zase dát gól,“ nechal se slyšet kanonýr hostů. Také domácí mají ve svém celku obávaného střelce Luďka Zelenku, jenž se v podzimní části radoval již osmkrát.

Vinou zlomené zánártní kůstky se v brance Čáslavi nepředstaví Milan Švenger, který si zranění přivodil v posledním utkání s Mostem. Gólman, jenž je v týmu aktuálního třetího celku druhé ligy na hostování z pražské Sparty, tak přišel i o přípravné utkání české jednadvacítky, které svěřenci Jakuba Dovalila odehrají v Anglii. „Strašně mě to mrzí, protože jsem se na utkání moc těšil. Je to takový svátek, protože v Anglii si třeba už nezachytám," prozradil Švenger.

Reklama

Související témata: