Hlavní obsah

Druholigoví Bohemians vydatně posilují, ze Slovanu přišli tři hráči

PRAHA

Druholigoví Bohemians 1905 získali pro jarní boje, ve kterým jim půjde o postup do nejvyšší soutěže, tři nové tváře ze Slovanu Bratislava. Do vršovického Dolíčku zamířil uzbecký reprezentační útočník Azize Ibragimov a obránci Martin Cseh s Ivanem Janekem. Ibragimov a Janek v pražském klubu hráli už na podzim, v rámci hostování. Nyní se jejich působení změnilo v přestup.

Článek

„Ibragimov s Janekem nás na podzim zaujali natolik, že jsme se rozhodli je koupit. Odehráli všech osm podzimních ligových zápasů. Cseh v Bohemce ještě nehrál, ale jedná se o talentovaného obránce, který je příslibem do budoucna. S klubem podepsal smlouvu na tři a půl roku. Ibragimov s Janekem uzavřeli kontrakt o rok kratší,“ nechal se slyšet trenér Klokanů Pavel Hoftych. Bohemians v zimní přestávce získali již šest nových hráčů, kteří mají reálnou šanci na základní sestavu.

Vršovický klub usiluje po roce o návrat do Gambrinus ligy a za tímto cílem již do svých řad získal z Olomouce Josefa Jindřiška a ze Sparty Marka Jungra. Z hostování v Čáslavi se vrátil útočník Miloslav Strnad, jenž si svůj návrat do zelenobílého dresu vystřílel devíti podzimními brankami.

Reklama