Hlavní obsah

Fotbalisty druholigového Zlína posílí na hostování brankář Skácel

ZLÍN

Fotbalisty druholigového Zlína posílí devětadvacetiletý brankář Jindřich Skácel, který bude v moravského klubu hostovat až do konce sezony z třetiligových Mutěnic. Skácel zazářil už před dvanácti lety, kdy dostal v sedmnácti letech v Olomouci možnost chytat první ligu, byl i brankářem reprezentační dvacítky.

Článek

V nejvyšší soutěži odchytal Skácel 53 zápasů a kromě Olomouce oblékal dres Drnovic, Slavie Praha a naposledy Příbrami. Štěstí zkoušel i v Brně, kde se ale neprosadil. Krátkou epizodu absolvoval před příchodem do Příbrami také v Brazílii. Do Mutěnic jej vykoupil ze Slavie majitel tamního klubu Miroslav Jagoš.

"V Mutěnicích jsem se fotbalem bavil. Přesto jsem pořád doufal, že bych se mohl posunout ještě někam dál. Zlínské nabídky si velmi vážím a chci dokázat, že minimálně druhou ligu můžu stále chytat," uvedl Skácel na klubových stránkách Zlína.

Po sestupu do druhé ligy a odchodu zkušeného Vítězslava Baránka hledalo vedení Zlína rovnocennou náhradu. "Skácel naplňuje naše požadavky. Vedle něj by mohli fotbalově vyrůst i další naši mladí brankáři. Nyní potřebuje rychle dohnat tréninkové manko," tvrdí předseda představenstva fotbalistů Zlína Ladislav Valášek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články