Hlavní obsah

Sparťanské béčko remizovalo v druhé lize s Opavou 0:0

PRAHA

Rezerva pražské Sparty remizovala v druhém kole druhé fotbalové ligy s Opavou 0:0. Domácí celek tak po úvodní vysoké prohře v Sokolově získal první bod v novém soutěžním ročníku. V týmu Zdeňka Svobody si v sobotu odbyl premiéru Bělorus Denis Kovba, po zranění se na trávník vrátil Martin Kuncl, další letní sparťanská posila.

Foto: www.kc-camapa.ru

Za sparťanskou rezervu nastoupil i Denis Kovba - ilustrační foto

Článek

Poprvé se mohlo skóre změnit po 15 minutách hry, kdy se po rychlém opavském brejku objevil Zapletal sám před Kozáčikem, v pádu však z bezprostřední blízkosti zamířil vedle. Po zbytek poločasu se hrál spíše opatrný fotbal, kterému dominovaly pozorné obrany.

Také po změně stran byli blíže ke gólu hosté, když se po Halaškově tečované střele dostal před Kozáčika Partyš, ale odkrytou branku minul. Rozhodnout tak mohl deset minut před koncem domácí Folprecht, který po přímočaré akci běžel sám na opavského gólmana Nováka, v zakončení mu však na poslední chvíli zabránili dobíhající obránci.

Sparta Praha B - SFC Opava 0:0
Rozhodčí: Ardeleánu - Ubias, Štěrba. ŽK: Belaid, Třešňák, Krob - Čáp. Diváci: 279.
Sparta B: Kozáčik - Kuncl, Hejda, Košút, Krob - Glaser (64. Droppa), Kovba, Folprecht, Belaid - Jeslínek (89. Putz), Třešňák (71. J. Kadlec). Trenér: Svoboda.
Opava: Novák - Mezlík, Wirth, Čáp, Nepožitek (90. Breškovec) - Kolínek, Cigánek, Zapletal, Kiša (86. Půda) - Halaška (78. Malohlava), Partyš. Trenér: Látal.

Reklama

Související témata: