Hlavní obsah

VIDEO: Dukla Praha prohrála s Karvinou 0:1

PRAHA

Dukla Praha prohrála v pátečním utkání třetího kola druhé ligy s fotbalisty Karviné 0:1. Jedinou branku zápasu vstřelil v 30. minutě útočník Mišinský. Hosté tak získali do tabulky první body.

Foto: Dukla Praha

Fotbalista Dukly Praha Tomáš Kulvajt (ilustrační foto)

Článek

Dukla promarnila celý první poločas, v kterém se vůbec nedostala do hry. Naopak hosté si vytvořili první šanci v 23. minutě, kdy Mišinský postupoval zprava na Jakubova, ale domácí brankář jeho ránu vyrazil. O sedm minut později po centru z přímého kopu nekrytý Mišinský hlavičkoval z deseti metrů a trefil horní růžek branky.

Vedení mohli Karvinští zvýšit v 44. minutě, kdy velmi aktivní Mišinský utekl obránci Kučerovi a přehodil vybíhajícího Jakubova, ale míč dopadl na horní část břevna. Po přestávce Dukla zvýšila tlak a měla i šance na vyrovnání. Tu největší promarnil Chigou, který postupoval sám na Kafku, ale trefil jen brankářovo tělo. Vzápětí ze slibné pozice nedokázal skórovat ani Pospíšil.

Hosté zahrozili jedinkrát, když po brejku chytil Fickovu střelu brankář Jakubov. Závěrečný nápor vynesl Dukle dvě Kučerovy hlavičky, které však branku minuly, se střelou Svatonského z 20 metrů si v poslední minutě poradil Kafka.

3. kolo druhé fotbalové ligy:
Dukla Praha - Karviná 0:1 (0:1)
Branka: 30. Mišinský. Rozhodčí: Příhoda - Pospíšil, Teuber. ŽK: Chigou - Ficek, Tchami, Jursa. Diváci: 504.
Dukla: Jakubov - Mikula (65. Kokoška), Kučera, Vorel, Pospíšil - Svatonský, Šiml (58. Mičic), Gedeon, Berger - Kolomazník (46. Malý), Chigou. Trenér: Bittengel.
Karviná: Kafka - Hoffmann, Čeman, Buryán, Staš - Jursa, Ficek, Pavlík, Tchami (90. Milosavljev) - Opic, Mišinský (76. Juroszek). Trenér: Kalvoda.

Reklama

Související témata: