Hlavní obsah

Třinec porazil za deště v derby 3:0 Vítkovice

TŘINEC

Fotbalisté Třince v sobotu zdolali v 5. kole druhé ligy 3:0 Vítkovice. Derby se hrálo za vytrvalého deště na těžkém promáčeném terénu.

Článek

I kvůli počasí diváci kromě gólů mnoho pohledného fotbalu neviděli. Domácím k tříbodovému zisku stačilo potrestat hrubky vítkovických obránců, do poločasu vstřelili díky Matůšovi a Szmekovi dvě branky.

Ve druhých 45 minutách už vzhledem k terénu o fotbale nemohla být řeč vůbec - míč se utápěl v kalužích vody a oba celky tak chtěly těžit z brejkových situací. Tu v 82. minutě využili domácí a Lisický ranou z 16 metrů stanovil konečný výsledek. V té době už hosté hráli o deseti bez brankáře Vaclíka, jenž byl v 69. minutě vyloučen za zákrok na Szmeka.

Třinec - Vítkovice 3:0 (2:0)
Branky: 26. Matůš, 38. Szmek, 82. Lisický. Rozhodčí: Bíma - Drastík, Santarius. ŽK: Matůš, Eismann - Krejčíř, Cverna. ČK: 69. Vaclík (Vítkovice). Diváci: 1200.
Třinec: Lipčák - Hrdlovič (60. Lisický), Chlebek, Kuděla, Martinčík - Joukl (76. Malíř), Stýskala (85. Adaszek), Hupka, Eismann - Matůš, Szmek. Trenér: Neček.
Vítkovice: Vaclík (70. Vaško) - Krejčíř, Cverna, Švestka, Reinberk - Mach, Plešek, Motyčka, Jungman (41. Hesek) - Hritz (70. Vaško), Klimek (82. Mikulenka). Trenér: Palička.

Reklama

Související témata: