Hlavní obsah

Žižkov si uřízl ostudu, s Jihlavou doma prohrál 1:5

PRAHA

Fotbalisté Jihlavy v neděli deklasovali v 8. kole druhé ligy Viktorii Žižkov 5:1 na jejím hřišti. Posunuli se tak na páté místo tabulky, pražský tým je až desátý.

Foto: Jiří Reichl

Kouč Žižkova Vlastimil Petržela musel skousnout pětibrankový debakl od Jihlavy

Článek

Ráz utkání určila už 4. minuta, v níž vstřelil první gól hostů z Vysočiny z přímého kopu Šisler. Domácí svěřenci trenéra Vlastimila Petržely si sice poté vytvořili několik slibných příležitostí, ovšem nevyužili je a trest přišel po půlhodině hry po dalekonosné střele Veselého - 0:2.

Ve střeleckém představení pokračoval tým kouče Luboše Urbana i po přestávce, kdy v rozmezí čtyř minut přidali další góly Caha hlavou a Tecl. Ani v ten moment však neskončil černý den Viktorie, za níž po delší době nastoupil Pavel Mareš. Na 5:0 pro Vysočinu zvýšil v 74. minutě technickou střelou Vydra a těžkou porážku Žižkova už jen kosmeticky upravil z bezprostřední blízkosti hlavou Kalod.

Viktoria Žižkov - Jihlava 1:5 (0:2)
Branky: 86. Kalod - 4. Šisler, 31. Veselý, 57. Caha, 61. Tecl, 74. Vydra. Rozhodčí: Adámek - Lhoták, Moudrý. ŽK: Hromek, Šťastný - Caha. Diváci: 1510.
Žižkov: Bartalský - Kučera (9. Šťastný), Petrů, Mareš, Camara - Hromek, Koukal, Culek, Procházka (34. Straka), Folwarczny (79. Xavier) - Kalod. Trenér: Petržela.
Jihlava: Winter - Tlustý, Penc, Kadlec, Caha - Veselý (61. Da Silva), Vydra (79. Cihlář), Karlík, Šisler (65. Gruber), Gába - Tecl. Trenér: Urban.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články