Hlavní obsah

Vítkovicím změna kouče nepomohla, podlehly doma Žižkovu

OSTRAVA

Fotbalistům Vítkovic nepomohla k lepším výsledkům ani změna trenéra. V prvním zápase po odvolání Vlastimila Paličky dnes pod vedením dosavadního asistenta Patrika Krabce poslední tým druhé ligy doma podlehl Viktorii Žižkov 0:1.

Článek

Zápas rozhodli hosté v závěru. V 82. minutě Šťastný přihrál Martanovi, a ten hlavou překonal gólmana Vaška, který předtím pomohl Vítkovicím dlouho držet naději na bodový zisk. V 71. minutě vytlačil nad břevno dělovku Petrů.

"Přijeli jsme sem vyhrát, ale výhra se rodila velmi těžce. Domácí hráli dobře a byli našemu týmu vyrovnaným soupeřem. Na tři body jsme se hodně nadřeli, ale pět plusových bodů do jara v tabulce pravdy se počítá," uvedl kouč Viktorie Vlastimil Petržela na klubovém webu.

Vítkovice - Žižkov 0:1 (0:0)
Branka: 82. Martan. Rozhodčí: Adámek - Vysloužil, Peřina. ŽK: Bednář, Hritz - Balík. Diváci: 356.
Vítkovice: Vaško - Krejčíř, Švestka, Hesek, Reinberk (57. Bednář) - Mach, Motyčka, Mikulenka, Jungmann (86. Lokša) - Sládek, Hritz. Trenér: Kravec.
Žižkov: Hruška - Kučera (27. Balík), Petrů, Procházka, Šťastný - Vaculík, Novák, Culek, Pulkert - Martan (90.+2 Hřebeček), Kalod (88. Ujec). Trenér: Petržela.

Reklama