Hlavní obsah

Čáslav počtvrté za sebou prohrála

ČÁSLAV

Fotbalisté Čáslavi utrpěli ve druhé lize čtvrtou porážku za sebou. Druhý tým minulého ročníku v neděli podlehl Zlínu 2:3 a po předchozích dvou zápasech bez gólu alespoň prolomil střelecký půst. O šanci získat bod připravil domácí mužstvo po hodině hry svým druhým gólem v utkání Vozábal. Zenit nevyhrál už šest zápasů.

Článek

Úvod zápasu přitom Čáslavi vyšel ideálně. Ve 4. minutě po rohovém kopu otevřel obránce Vlasko hlavičkou skóre a po 270 minutách ukončil čekání svého týmu na vstřelenou branku.

Také hosté se poprvé prosadili po rohovém kopu. Centr prodloužil Zbožínek a Vozábal vyrovnal. I ke třetí brance vedla stejná standardní situace. Brunclík našel Tomáše Brezinského, který sice skončil na zemi, ale ještě předtím hlavou poslal míč obloučkem do vzdálenějšího horního rohu.

Radost domácím vydržela jen do rozehrání. Po dlouhém míči za obranu utekl Žůrek a Zlín podruhé vyrovnal. Po třech minutách druhé půle domácí varoval opět Žůrek, když dostal míč do branky, gól se ale pro ofsajd nepískal. Rozhodující chvíle přišla v 60. minutě. Tomáš Brezinský nedosáhl na míč a Vozábalův nepovedený centr na Žůrka skončil v brance.

16. kolo druhé fotbalové ligy:
Čáslav - Zlín 2:3 (2:2)
Branky: 4. J. Vít, 41. T. Brezinský - 21. a 60. Vozábal, 42. Žůrek. Rozhodčí: Ardeleánu - Gallo, Handlíř. ŽK: Brunclík, Kotyza - Žůrek, Bača, Kořínek, Šmahaj. Diváci: 428.
Čáslav: Valeš - Kotrba, Ricka, J. Vít, Klučiar (32. T. Brezinský) - Vlasko (67. Markovič), Haniak (67. Kotyza), Brunclík, Dobal, Kunášek - Fikejz. Trenér: Frťala.
Zlín: Kořínek - Kroča, Zbožínek, Jelínek - Görner (46. Bača) - Pazdera, Vozábal, Šmahaj, Lukaštík (46. Elšík) - Žůrek, Kroupa (81. Bačík). Trenér: Minář.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články