Hlavní obsah

Třinec porazil oslabený Sokolov gólem z druhé minuty

PRAHA

Fotbalisté Třince porazili v dohrávce 18. kola druhé ligy Sokolov 1:0 a poprvé na jaře se dočkali tříbodového zisku. Vše podstatné pro výsledek se odehrálo hned v úvodních sekundách zápasu. V první minutě byl vyloučen sokolovský Kaplan a jeho faul potrestal z přímého kopu Joukl.

Článek

Sokolov šel do desíti už po 30 sekundách hry. Kaplan chytil za dres unikajícího Joukla, kterého vysunul Kobylík, a rozhodčí Hájek ukázal sokolovskému obránci červenou kartou. Postižený Joukl se ze standardní situace trefil do levého horního rohu Zachardovy branky.

Jednogólový náskok pak Třinec udržel až do konečného hvizdu, hosté si ale i v oslabení dokázali vypracovat několik slušných brankových příležitostí. Radzinevičius i Studík ale selhali v koncovce, Čadův gól neuznal rozhodčí kvůli ofsajdu.

Domácí měli smůlu po necelé hodině hry, kdy Joukl trefil tyč. Stejný hráč pak ve 72. minutě po samostatném úniku nastřelil pouze nohy hostujícího brankáře.

Vlašim otočila v dohrávce výsledek a porazila Čáslav

Fotbalisté Vlašimi porazili v dohrávce 17. kola druhé ligy Čáslav 2:1 a podruhé za sebou naplno bodovali. Soupeř naopak na výhru čeká už od října celkem 11 zápasů a v tabulce mu nadále patří předposlední místo.

Hosté ale ještě v poločase sahali po bodech, protože v poslední minutě před přestávkou je poslal do vedení Džafič, který se po standardní situaci trefil z malého vápna do prázdné branky.

Po změně stran se domácím povedl obrat v rozmezí čtyř minut před uplynutím hodiny hry. Nejprve proměnil centr Jungra v gól hlavou Kropík, vzápětí Jungr ve vápně prostřelil obranu i brankáře Poštulku.

18. kolo druhé fotbalové ligy:
Třinec - Sokolov 1:0 (1:0)
Branka: 2. Joukl. Rozhodčí: Hájek - Kubáň, Santarius. ŽK: Lipčák, Lysický, Bednárek, Byrtus, Maroši - Vaněček, Javorský. ČK: 1. Kaplan (Sokolov). Diváci: 621.
Třinec: Lipčák - Lysický, Chlebek, Kuděla, Bednárek - Malíř, Kobylík (66. Maroši), Ceplák, Byrtus (46. Eismann), Joukl (84. Matůš), Doležal. Trenér: Neček.
Sokolov: Zacharda - Kaplan, Jašíček, Studík, Hanzlík - Podrazký, Čada (80. Habai), Javorský, Vaněček (80. Pilař) - Radzinevičius (84. Duchnič), Mlika. Trenér: Purkart.
17. kolo druhé fotbalové ligy:
Vlašim - Čáslav 2:1 (0:1)
Branky: 54. Kropík, 58. Jungr - 45. Džafič. Rozhodčí: Zelinka - Chytil, Dobrovolný. ŽK: Kropík, Schuster, Toma - Šisler, Haniak, Ptáček. Diváci: 890.
Vlašim: Toma - Schuster, Kropík, M. Nešpor, D. Nešpor - Jungr, Pokorný (73. Štochl), Süsser, Vebr - Markovič (46. Petr), Svátek (90. J. Veselý). Trenér: Nádvorník.
Čáslav: Poštulka - Nitrianský (83. Kunášek), Ricka, Ptáček, Růžička - Dobal, Haniak (64. Procházka), Šisler, Fikejz - Hlava (61. Pešír), Džafič. Trenér: Frťala.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články