Hlavní obsah

Fotbalisté pražské Dukly si odvezli tři body z Vítkovic

OSTRAVA

Fotbalisté pražské Dukly zvítězili v 23. kole druhé ligy na stadionu posledních Vítkovic 2:1. Hosté sice už od desáté minuty prohrávali, ale Malý se Svatonským se postarali o obrat.

Článek

V Ostravě se hrál oboustranně rychlý fotbal, ale s minimem finálních přihrávek. Začátek se vydařil domácím a v 10. minutě se po chybě hostující obrany prosadil Sládek. Dlouho se ale neradovali. V 24. minutě napřáhl Malý z 30 metrů a domácí gólman Vaclík nestačil na jeho dalekonosnou střelu zareagovat.

Do 53. minuty, kdy Svatonský z velkého úhlu prostřelil Vaclíka, byli herně lepší domácí. Inkasovaný gól je ale poslal do kolen a hosté dovedli zápas k zisku tří bodů.

Vítkovice - Dukla Praha 1:2 (1:1)
Branky: 10. Sládek - 24. Malý, 53. Svatonský. Rozhodčí: Adámek - Gallo, Tacina. ŽK: Motyčka, Sládek - Gedeon, Šiml, Svoboda. Diváci: 260.
Vítkovice: Vaclík - R. Vlk, Čelůstka, Cverna, Reinberk - Mach (79. Janda), Motyčka, Kovář (72. Kučerňák), Rygel - Sládek, Drábek (72. Ujčík). Trenér: L. Vlk.
Dukla: Svoboda - Pospíšil, Kučera, Vorel, Mičic - Malý (90. Antypov), Vrána (56. Chigou), Gedeon, Šiml - Kulvajt, Svatonský (79. Hanousek). Trenér: Kozel.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články