Hlavní obsah

Jihlavští fotbalisté porazili v druholigové dohrávce Vlašim

JIHLAVA

Jihlavští fotbalisté porazili v dohrávaném utkání 18. kola druhé ligy nováčka z Vlašimi 3:0 a vyhráli už čtvrtý zápas v řadě. Posunuli se díky tomu na čtvrtou pozici, pátý Žižkov na ně ztrácí bod.

Článek

Základ k dalšímu domácímu vítězství položil záložník Krutý, který ve 20. minutě zakroutil trestný kop tak dokonale, že míč zaplul bez teče přímo za záda hostujícího gólmana.

Na další branku se v Jihlavě čekalo do 51. minuty, kdy Vlašimští v honbě za vyrovnáním pootevřeli zadní vrátka a Vysočina se prosadila po rychlém kontru dvou na jednoho. Precizní přihrávku Mešanoviče přetavil v druhý gól domácího celku Dolejš.

O deset minut později se prosadil nejlepší hráč zápasu Mešanovič, jenž využil zmatků v obraně Vlašimi. Do brány dorazil Tomou reflexivně vyražený balón, který si jeho spoluhráč Nešpor málem srazil do sítě.

Vlašim čeká po zápase v Jihlavě na vítězství už čtyři zápasy. V nich získala jediný bod. Naopak Vysočina drží sérii neporazitelnosti, která aktuálně trvá už šest utkání.

Vysočina Jihlava - Graffin Vlašim 3:0 (1:0)
Branky: 20. Krutý, 51. Dolejš, 61. Mešanovič. Rozhodčí: Možíš - Čecháček, Vysloužil. ŽK: Kropík (Vlašim). Diváci: 1050.
Jihlava: Uvarenko - Gabriel, Tlustý, Karlík, Gavrič - Dolejš, Görner, Gába, Dort (56. M. Veselý), Krutý - Mešanović. Trenér: Urban.
Vlašim: Toma - Schuster (56. J. Veselý), M. Nešpor, Kropík, D. Nešpor - Süsser, Pokorný, Jungr, Švamberk (63. Janda) - Petr, Svátek (68. Markovič). Trenér: Nádvorník.

Reklama