Hlavní obsah

Fotbalisté Zlína ztratili body i na hřišti posledních Vítkovic

VÍTKOVICE

Fotbalisté Zlína utrpěli další ztrátu ve snaze o urychlený návrat do první ligy. V pátek v předehrávce 25. kola remizovali 0:0 na hřišti posledních Vítkovic a už pět zápasů čekají na vítězství. Po třetím nerozhodném výsledku za sebou ztrácejí na třetím místě tabulky čtyři body na postupovou pozici a po víkendu se mohou ocitnout mimo její dosah.

Článek

Papírový favorit přitom nakonec mohl být za bod rád. Domácí totiž měli minimálně tři dobré gólové příležitosti. Sládek ale branku těsně minul, Janda nastřelil z přímého kopu pravou tyč a náhradník Drábek v závěrečné minutě ze tří metrů trefil nohy brankáře Skácela.

Domácí se tak také museli spokojit jen s bodem, po jehož zisku jsou stále s propastnou ztrátou deseti bodů za triem dalších týmů ohrožených sestupem.

25. kolo druhé fotbalové ligy
Vítkovice - Zlín 0:0
Rozhodčí: Mojžíš - Chytil, Vysloužil. ŽK: J. Novák, Mach - Zbožínek, Vozábal. Diváci: 281.
Vítkovice: Vaclík - R. Vlk, J. Novák, Cverna, Silveira (75. Juřátek) - Racko (68. Mach), Kučerňák, Kovář, Janda - Sládek (68. Drábek), Hritz. Trenér: L. Vlk.
Zlín: Skácel - Pazdera, Malý, Zbožínek, Jelínek - Šmahaj, Abrahám (78. Poznar), Vozábal (65. Křiva), F. Novák - Bača (52. Bačík), Žůrek. Trenér: Minář.

Reklama