Hlavní obsah

Fotbalisté Žižkova v divokém utkání remizovali 3:3 s Ústím

PRAHA

Fotbalisté Viktorie Žižkov remizovali v divokém utkání 26. kola druhé ligy 3:3 s Ústím nad Labem. Pražané sice po necelé půlhodině prohrávali 0:2, dokázali však vývoj obrátit a sahali po výhře, o kterou je připravil v samotném závěru vyrovnávací brankou Melunovič.

Článek

Druhé mužstvo tabulky Ústí po remíze zvýšilo svůj náskok před třetím Zlínem na šest bodů, Tescoma má ovšem odložený duel s Třincem k dobru. Zápas se nehrál kvůli výskytu střevní virózy ve zlínském týmu.

Severočeši vedli na Žižkově o dva góly už po 27 minutách poté, co nejprve Valenta hlavou a poté Volek z úhlu překonali domácího brankáře Hrušku. Svěřenci trenéra Vlastimila Petržely však ještě do poločasu díky Pulkertovi snížili a ve druhém poločase dokonce skóre otočili.

O obrat se postaral brankami v 70. a 81. minutě Koukal a Viktoria rázem sahala po třetí výhře za sebou. O tu je v první nastavené minutě připravil střídající Melunovič, jenž přízemní střelou k tyči vyrovnal. Žižkov je tak v tabulce pátý.

Viktoria Žižkov - Ústí nad Labem 3:3 (1:2)
Branky: 70. a 81. Koukal, 44. Pulkert, - 19. Valenta, 27. Volek, 90.+1 Melunovič. Rozhodčí: R. Hrubeš - Moudrý, Urban. ŽK: Procházka, Koukal, Brabec - Volek, Zachariáš.
Žižkov: Hruška - Janek, Brabec, Kalod (76. Vaculík), Procházka - Pulkert (67. Schneider), Culek, J. Novák (41. Zengue), Koukal - Vepřek, Martan. Trenér: Petržela.
Ústí: R. Novák - Džuban, Valenta, Zachariáš, Benčík - Franc (56. Rudnyckyj), Volek, Šmrha (69. Melunovič), Dvořák - Jindráček (85. Brožík), Hyčka. Trenér: Habanec

Reklama

Související témata: